Introduction

Heb jij affiniteit hebt met techniek en/of bodemonderzoek? Dan hebben wij een flexibele bijbaan die perfect bij jou aansluit. Jij gaat aan de slag voor een groot advies- en ingenieursbureau op ons kantoor in het Galgenwaard stadion in Utrecht. Dit is de bijbaan die perfect op jouw CV staat.

Organization

Onze opdrachtgever is onder andere verantwoordelijk voor het advies aan toonaangevende bedrijven omtrent de veiligheid van de bodem. Op het moment dat er ergens een project wordt gestart, waarbij de bodem wordt bewerkt, geeft onze opdrachtgever advies over bijvoorbeeld het aantal leidingen dat er al ligt of de gevaarlijke stoffen die in de bodem liggen.

Function

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de allereerste stap. Jij gaat onderzoek doen naar welke leidingen en/of (gevaarlijke) stoffen er in de bodem liggen. Hiervoor ga je op zoek naar onderzoeken die in het verleden uitgevoerd zijn en beoordeel jij of deze nog actueel zijn. Daarnaast maak je veel gebruik van het kadaster om je onderzoek compleet te maken. Vervolgens geeft onze opdrachtgever op basis van jouw onderzoek het advies om te starten met het project of om ter plekke meer onderzoek te doen.

Requirements

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

  • geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
  • zelfstandig kan komen tot het aandragen van oplossingen;
  • lef durft te tonen door andere paden te bewandelen wanneer nodig;
  • met suggesties komt wanneer je denkt dat het anders/beter/slimmer kan;
  • communicatieve vaardigheden heeft;
  • energie krijgt van het leveren van een eindproduct;
  • onder tijdsdruk kan werken en stressbestendig is.

Application

Lijkt het je leuk om vanuit ons kantoor in Utrecht minimaal een dienst per week op te pakken (die je zelf in mag plannen), relevante werkervaring op te doen en natuurlijk ook goed te verdienen?

Neem dan contact op met Nadieh Roeffen via info@greenblue.nl of 06-22547462.

Tagged on: