Heb jij als student behoefte aan een extra zakcentje? Wil jij graag een uitdaging naast je studie? Of wil jij je studie toepassen in het bedrijfsleven? Dan ben je bij GreenBlue aan het juiste adres!

GreenBlue is het eerste duurzame studenten uitzendbureau van Nederland. We zijn een jong, innovatief en groeiend bedrijf dat opereert vanuit het midden van het studentenleven. We hebben ons kantoor in Delft en kunnen ook gebruik maken van de kantoren van Interstep in Utrecht en Eindhoven. Zo kunnen we landelijk opereren.

Wij geloven dat studenten veel meer kunnen dan veel bedrijven denken. We willen bedrijven kennis laten maken met deze uiteenlopende capaciteiten van technische studenten en tegelijk de studenten een passende technische uitdaging bieden.
We zijn er van overtuigd dat studenten al tijdens hun studie veel kunnen bijdragen aan verschillende bedrijfsprocessen.

GreenBlue biedt veel verschillende banen aan voor verschillende studies en leeftijden. We richten ons voornamelijk op de technische sector en zorgen voor een passende uitdaging en bijbaan voor elke student.

Kijk op de vacature pagina voor het huidige aanbod van banen. Zowel startersfuncties als uitdagende bijbanen worden hier weergegeven.