Introduction

Zoek jij een leuke, uitdagende bijbaan in de omgeving van Eindhoven en ben je per direct beschikbaar? Lees dan snel verder!

Organization

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het beheer en de zorg van gebouwen door heel Nederland. Zij hebben een rol in het ontwerp, de realisatie en het beheer van techniek en gebouwen. Met steeds als doel het creëren van een veilige, comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving voor de eindgebruiker.

Function

Je gaat in deze bijbaan aan de slag op de servicedesk! Jouw verantwoordelijkheid is het correct behandelen van binnenkomende meldingen. Het gaat om storingen bijvoorbeeld. Hierbij is het belangrijk dat je snel informatie tot je kunt nemen, de waarde van deze informatie kunt inschatten, de melding zo goed mogelijk registreert en informatie bij de melder los krijgt, zodat de juiste actie ondernomen kan worden door de opdrachtgever. Jouw actie moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat de juiste monteur naar het juiste gebouw gestuurd wordt. Hoe je verschillende meldingen moet afhandelen krijg je geleerd in een training.

Je bent tenminste een, maar bij voorkeur twee shifts in de week beschikbaar. Een shift vindt plaats op maandag t/m vrijdag en duurt 6 of 8 uur (tussen 06.00 – 22.00 uur).

Een ideale bijbaan om te combineren met je studie, omdat je zelf je beschikbaarheid kunt aangeven.

Requirements

  • Inzetbaar voor tenminste 1, bij voorkeur 2, shifts in de week;
  • Hbo/wo geschoold met technische affiniteit (bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde. Een andere opleiding ben je ook welkom te solliciteren, maar dan is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt!);
  • Verantwoordelijk, proactief en communicatief vaardig (prettige telefoonstem!);
  • Zeer kwaliteitsgericht;
  • Gemotiveerd;
  • Goed en snel met computersystemen (blind typen);
  • Stressbestendig
  • Iemand die goed prioriteiten kan stellen het overzicht kan bewaren;
  • Bereid om met KPI’s te werken? (targets)?


Offer

We bieden je een super leuke, leerzame bijbaan in een fijne werkomgeving met veel studentcollega’s.

Application

Is dit jouw toekomstige bijbaan? Ik ontvang graag jouw sollicitatie (motivatie en cv) via info@greenblue.nl of bel naar Marten Kuik 06-20759591.