GreenBlue is het eerste duurzame studenten uitzendbureau van Nederland. We zijn een jong, innovatief en snel groeiend bedrijf dat opereert vanuit het midden van het studentenleven.

Wij geloven dat studenten veel meer kunnen dan veel bedrijven denken. We willen bedrijven kennis laten maken met deze uiteenlopende capaciteiten van technische studenten en tegelijk de studenten een passende technische uitdaging bieden.
We zijn er van overtuigd dat studenten al tijdens hun studie veel kunnen bijdragen aan verschillende bedrijfsprocessen.

Wij zijn er ook van overtuigd dat een duurzame toekomst de juiste is. Als eerste Duurzame Studenten Uitzendbureau van Nederland leveren wij CO2-neutrale uitzendkrachten en investeren wij in ontwikkeling van nieuwe energie-technologieën. Daarnaast organiseert GreenBlue jaarlijks de All Energy Day, een inspirerende dag voor politiek, wetenschap, studenten en het bedrijfsleven.

Wij zijn gevestigd in Delft, Eindhoven en Utrecht. Doordat wij midden in het studenten netwerk kunnen opereren, verloopt de werving en selectie snel en effectief. Met ons uitgebreide netwerk van campus recruiters kunnen wij u overal voorzien van hoger opgeleide studenten met passie voor techniek.

De kennis die studenten hebben wordt vaak onderschat. Zeker studenten die in de Master-fase zitten kunnen een gewaardeerde kracht in het bedrijfsleven zijn. Ons bestand telt studenten van alle faculteiten van de TU’s en technische HBO opleidingen in Nederland.

bekijk ons huidige aanbod van vacatures voor een goed voorbeeld van de vacatures die wij behandelen.