GreenBlue biedt u de juiste krachten op het juiste moment! We maken onderscheid tussen verschillende diensten tegen scherpe tarieven.

SearchC

Flexibele inhuur
Wij bieden een aantal verschillende inhuurvormen en samenwerkingsverbanden. Of het gaat om uitzenden, werkstudenten, technisch inhoudelijke bijbanen, payrolling of starters, wij staan klaar om u te helpen! Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Snelle uitzendkrachten
Voor de snelle noodzakelijke hulp kunt u bij ons terecht. Heeft u snel studenten nodig die ondersteunen bij eenmalige evenementen, beurzen of bijvoorbeeld horeca-opdrachten? Wij hebben een grote database met jonge en flexibele studenten en kunnen hierin snel de juiste mensen vinden!

Vaste krachten
Is uw bedrijf op zoek naar slimme en zelfstandige medewerkers? Wij kunnen voor u specifiek op zoek gaan naar studenten die voor langere tijd ondersteuning kunnen bieden aan uw bedrijf. Wij proberen altijd om studenten een passende baan te bieden, die betrekking heeft op de persoon en zijn/haar studie. Hier heeft zowel de student als het bedrijf profijt van. Onze vaste krachten zijn niet bang voor een uitdaging, kunnen voor langere tijd werken en zijn inzetbaar voor meer dan één dag in de week.

Starters
Heeft uw bedrijf een vacature open voor technische starters op de arbeidsmarkt? Omdat wij midden in het studentennetwerk staan weten wij de afstudeerstudenten snel te vinden. Door samen met ons op zoek te gaan naar starters heeft u een voorsprong op uw concurrentie!