final

Vanuit de markt!

GreenBlue wordt vaak door bedrijven ingeschakeld om bepaalde technische vacatures in te vullen. Het bedrijf levert hiervoor de vacature aan en vervolgens gaan wij in onze database en in ons netwerk op zoek naar de juiste kandidaat voor de functie. De vacatures zijn erg verschillend en per vacature kunnen ook de vereisten voor een sollicitatie verschillen.
Om een juiste match tussen kandidaat en vacature te kunnen maken willen we altijd eerst een face-to-face kennismakingsgesprek aangaan met de kandidaat voordat hij/zij wordt voorgesteld bij de opdrachtgever. Na akkoord van de opdrachtgever wordt er een formeel sollicitatiegesprek georganiseerd en als het allemaal mee zit kan je als student vervolgens aan de slag!

Vanuit de kandidaat!

Het kan voorkomen dat we naar aanleiding van de kennismaking vinden dat je een erg sterk profiel hebt, maar dat we op het moment geen geschikte vacature voor je hebben. In zo’n geval zullen wij met jouw profiel in de hand naar potentiele opdrachtgevers stappen. We proberen de opdrachtgever te overtuigen van jouw kunnen en op die manier een (bij)baan voor je te regelen. Ook deze manier van werken heeft al veel geleid tot succes.